ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, March 18, 2010

nyonya oh nyonya. ...

ee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tensen!

huhu bila la idup aku ni nak abis ngan tensen entah.... yg sure makin lama aku kijer sini makin aku tensen plak jadinyer...

nyonya ni pun bila la nk R.I.P ek??

mengganggu ketenteraman awam! hahahahahha

td lunch time, nyonya keluar, tinggal aku ngan dak opis aku jerr.... boss call biase la bla....bla.. bla.... blaa gik .... tu dak tu kasi tau, boss kata masuk opis tp lmbat! lambat pun x tau lambat pukul berapa sbb dia ada banyak customer nk entertain kat luar, so kita boley HOREYYYY!!!!!

hahahhaha gelak aku sat kat dak tu, tp trus jer aku ckp Horey sat jaaa sat g Boss yg tu (nyonya) x leh hurey gak ...

heee cita punya cita upernyer dh banyak staff bentik sbb x tahan kijer ngan nyonya tuk ... adoi .. takut nyer aku ...

yerla bayangkn la yg sebangsa ngan dia pun x tahan kijer ngan dia lg kan bangsa len... but then kita ni kn 1malaysia ... keh keh kehh...

rindu gila nk update blog ni tp tu la nyonya tu, aisey ...... ishh ishhhhh

ader ker dia ada meja sendirik pc sendirik p sebuk mai meja aku nk kai pc aku .. dtg meja aku amik pensel aku padahal kat dia belambak pensel ...

eceh ... trik ajer tu ...

pepe pun .. herm ... moga aku tabah la menghadapi ujian2 dari-Nya

aminnnnnnnnn .... www.tips-fb.com
Related Posts with Thumbnails