ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, October 14, 2010

susah ker nak ngaku salah?

Glitter Graphics  http://www.graphicsgrotto.com

Salam semua. 2-3 ari ni x baper sihat sangat. mentaly n emosily.... so sorry pada yg singgah sbb x balas kunjungan u all. insyaallah tenet opis laju skit sempat kot nk bw balik....

ok balik pada topik kita. apsal susah sangat nk ngaku salah, sebaliknya menyalahkan org lain pulak?? kenaperrrrrrrr??????

salah ker kalau sekadar nk menumpang kasih bermanja seadanya tanpa melepasi batas2 yg ada?

Salah kerr??? www.tips-fb.com

Wednesday, October 13, 2010

Betul sangat ker tindakan dia ni?



Glitter Graphics | http://www.graphicsgrotto.com

Salam semua. bukan apa just x berapa paham apsal la pmpuan cine tu (cine la kot sbb duk speaking london x hengat) susah sangat nk kasi kerjasama ngan polis tu ek? kalau x buat salah polis x tahan kan. lenla ko tu nek moto muka cam dak rempit kompom polis check punya. ni kereta beb!!!! dah buat salah polis tahan kasi la kerjasama sikit. ni lagi nak provoke polis tu buat aper....duk cakap hak seorg warga malaysia... ko kang suh sebut rukunnegara 1-1 baru tau .. ker x tau pun????

well aku sendiri pun pernah kene tahan sbb salah masuk simpang. p ckp lek lok kasi kerjasama kejap jer dh settle. abis2 pun dia kasi amaran jer...

ish x paham ....so saper tau aper jadi kat pompuan ni and citer seterusnya tlg kasi info yer.

thanks.......... www.tips-fb.com
Related Posts with Thumbnails