ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, October 27, 2009

pic - my giant!!

ni plak pic adiah besday aku yg zam kasi ...

kat kusi tu la giant duk tunggu haku masa zam kata x tau nk amik order dari customer tu ...



aku ngan giant ..

aku ngan giant agik ....
pic ni plak giant ngah men cak2 ngan aku kat umah .. ader ker dia nyorok belakang zam? ishh x patutttt ... hak hakkkk






www.tips-fb.com

Saturday, October 24, 2009

pic- kek bedays haku

ni lak nak tunjuk gambo kek yang haku pat masa besday rituk . ni la cheese cake yang hakak haku belikan .. hehe mang yg simple jer p aku suker .. lalalala
masa nak potong tu haku cian kat hakak ngan abg ipo haku.. dah ler belikan kek tu mai plak memalam buta .. erkk silap pagi a bab dah lepas kui doblas malam kan .. so huntuk meringankan kirja haku nyanyi sendrik la lagu happy besday to mee ... happy besday to me ... muahhahahah tepuk dahi dema ngok aku .. nama jer umur dh tambah pangai still like me! ahaks. ..



ni kek yang boss kasi minggu depannya masa dia balik mesia. dah kata x yah p yer nk belikan gak .. lalalala pat 2 kek o .. sama gak la kesnya cian kat dia so haku nyanyikan sendrik lagu happy besday ... muahahahahh


www.tips-fb.com

Friday, October 23, 2009

pic - rambut pendek haku

pada suma yang duk sebuk tanya bila la nak post gombo mender mender kat blog. ni tuk korang k. p x der info bebanyak bab masa yang terhad.

macehhh ...


pada yang blum ngok, ni la pic ambut aku yang dipotong pada hari ke-2 poser .. ahaks lama dah p baru leh post gambo jgn ler mawah

amacam santik tak? patern potongan adalah dari arahan memanda mentri ... kuang3 ... pic ni amik masa baru jer pas potong n ODW nk g bukak poser kat luo .. lalalalala

www.tips-fb.com

Tuesday, October 20, 2009

besday aku...

huhu minggu pas cukup la umur aku masuk 28 tahun. hah!!!! 28? adessss
camner ni umuq dah lanjut anak blum gak ader gik ... huhu .. x per sabaq .. sabaq anak tu kan anugerah tuhan .. dah blum lejeki haku kan nk wat mcm ner betui dak ..

aper pun aku happy + sad + uwaaa nk nangis + suka + mcm2 ader ..hakhak

happy a bab secara rasminya aku telah tuuuuuttt!!!!!(wahsia sampai ader dak tu tuwun kl - tapi yang tau tu tap tau la kan hak2)

tuttt tu mender? laaa nama pun wahsia so kalo nk tau suh dak tu tuwun kl sepat2 x kiwo la den leh cuti ker idok .. lalalalalala....

pas tu mlm besday aku tu akak ngan abg ipo aku mai umah .. hehe bwk kek cheese kek gik .. muahahah mkn x hingat dunia sat. 3g akak ipo aku kat kmpung yer ni pi wat tek mater lak adess baru nk eksen kan kat dia pat kek. pas mkn aku simpan setengah kat peti sejuk umah setengah nk bwk g jer leh gak aku lantaks sementara tunggu customer.

siang tu ahad mang selalu x amai customer, zam g toilet punyerla lamer sib bek la ader customer pun order menu yg aku leh wat sendrik x jenuh tunggu. bila zam balik toilet tu yer wat donno ajer .. huhu sedih o dak ni x hingat ker besday aku ni? aku malas nk layan dia so aku lak g toilet menenangklan jiwa. padahal aku x der pun g toilet memana ajer jenjalan pusing time square.

balik kedai zam kata ader customer kat belakang, p yer x tau nk amik order mcm maner suh aku p amik kan..

masa g bakang ngok mana der customer aa .. tapi ada seekor beruang kaler oren yg nk sama besar ngan aku kalo duk kat kusi .. trus aku pluk zam kata macihhhhh.... masa tu gak la amik gambo aku ngan giant (nama teddy tu bab beso cam giant dlm doraemon.. hakhakhak)pas tu mcm biasa a aku send abis kat suma adik badik aku tunjuk dpt bear2. ada yg reply somey ader yg mawah .. huhu cian aku.. aku x berdosa ...dah laki aku yg belikan kat aku jgn ler marah den plak ... (daktu mawah sbb dia pun nak benonyer .. muahahahaha - gelak jaat k)

alamak ader customer!!!! sat g cek sambung no ... www.tips-fb.com

Sunday, October 11, 2009

aku kah itu?


aku rasa mcm nak tulis sal tuttt!!!!! tapi maless ..... nk tulis sal teett!!!! pun kebusanan punya ..

bukan x der yang menarik sebulan lepas raya ni .. masalahnyer mood aku mang ilang bersama bulan syawal yang makin berkuringan harinya.


hari ni patutnya hari tuk aku .. tapi biasalah kan mcm x der makna ajer ... pada yang hingat tu macehhh bebanyak la yer .. for making my day. pada yang x hingat tu .. aler "AS ALWAYS" ... mang x pernah ingat pun ... gik pun aku ni kan bukan nyer dlm senarai2 org yg penting dlm hidup engkorang kannnn ... kan ....


so aku pun dah males nk emo .. emo .. pun yang x hingat tu bukan nyer paham.. wat derkk!!!!!! ajer ader a ...


aper pun moga aku tabah hadapi liku2 kehidupan esok hari. aminnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.tips-fb.com

Saturday, October 10, 2009

The Fray - Never Say Never

Theres some things we dont talk about
Rather do without
And just hold the smile
Falling in and out of love
Ashamed and proud of
Together all the while

You can never say never
Why we dont know when
Time and time again
Younger now than we were before

Dont let me go
Dont let me go
Dont let me go
[X2]

Picture youre the queen of everything
As far as the eye can see
Under your command
I will be your guardian
When all is crumbling
Steady your hand

You can never say never
Why we dont know when
Time, time and time again
Younger now then we were before

Dont let me go
Dont let me go
Dont let me go
[X2]

Were pulling apart and coming together again and again
Were growing apart but we pull it together, pull it together, together again

Dont let me go
Dont let me go
Dont let me go
[X4] www.tips-fb.com
Related Posts with Thumbnails