ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, November 10, 2009

Chris Daughtry - No Surprise Lyrics

I’ve practiced this for hours, gone round and round
And now I think that I’ve got it all down
And as I say it louder I love how it sounds
Cause I’m not taking the easy way out
Not wrapping this in ribbons
Shouldn’t have to give a reason why…

It’s no surprise I won’t be here tomorrow
I can’t believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we’ll find this was no surprise

It came out like a river once I let it out
When I thought that I wouldn’t know how
Held onto it forever just pushing it down
Felt so good to let go of it now
Not wrapping this in ribbons
Shouldn’t have to give a reason why

It’s no surprise I won’t be here tomorrow
I can’t believe that I stayed till today
There’s nothing here in this heart left to borrow
There’s nothing here in this soul left to say
Don’t be surprised when we hate this tomorrow
God know we tried to find an easier way
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we’ll find this was no surprise

Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that’s left your eyes
That’s why this comes as no, as no surprise

If I could see the future and how this plays out
I bet it’s better than where we are now
But after going through this, it’s easier to see the reason why

It’s no surprise I won’t be here tomorrow
I can’t believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we’ll find this was no surprise

The kiss goodnight, it comes with me
Both wrong and right, our memories
The whispering before we sleep, just one more thing that you can’t keep
Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that’s left your eyes
But I know in time we’ll find this was no surprise www.tips-fb.com

Saturday, November 7, 2009

satu malam hujan renyai ... lagik!

malam tu ujan renyai2 gik kat ibu kota mesia masa odw nk balik umah.
keta banyak mcm biasa tapi rasa mcm terlebih plak. hehe
aku pun bwk keta cam biasa ajer mana der wak lelaju pun,almaklum lah bak kata abg aku kat kmpung bwk cam kure2! muahahaha
tapi aku heran tetiba sampai satu part jalan tu zam kai seat-belt, nk tanya apsal tp malas sampai umah kang la baru tanyer...

sampai umah jer aku trus tanyer awat tetiba kai selt-belt? nak tau yer kata aper?

yer kata "lepas jer kancil yang sakit perut tu hon adik sbb break, pastu duk bawak rerapat adik tuko lane kiri dia ikut tuko kanan dia ikut, tu dia potong adik kann.... "

aku jawap " aha ... ate"

yer jwp gik " yerla dah dia potong tu, abg ngok adik genggam stering tu pun dah tau dah... kompom kalah kl-drift sat ge.. pastu mat x toleh kiri kanan duk ngok depan tembus tuuu...."

lepas yer jwp mcm tu terus aku gelak guling2 i tell u....

muahahahhahahahahahahhahaha

mana x nyer bab aku rasa aku bawak slow ajer cuma rapat gile babas ngan kancil yg sakit perut tu. geram weiii ...

1-bab dia hon aku. masalahnyer dah keta depan break x kan aku nk langgar dema kompom la break sama dah dia p hon aku wat per?

2-ikut montot aku apsal? aku dah kasi jalan pun duk gak montot ello t-t aku padahal lane sebelah kosong tu kalo n potong.

tp mang sampai 1 bahagian jalan tu aku kasi dia duk depan aku, tu aku hikut montot dia plak ...

cuak dak tu...

sampai turun bukit pun rapat giler..

yang bawak tu pmpuan gak ...

pmpuan dak pmpuan yang bwk cam setan tu apsal? bila org len buat sama mcm dia baru kalut... hak .. hak...

tapi sebenar nyer mang aku bawak keta cam kure2 pun ... cayer dk? cayer laaa ek ..

muahhhahahahha (gelak jaat ni)


nota bawah kaki: saper yg x biasa nek ello t-t aku tu sila pakai selt-belt yer. hakhakahkahhkkk www.tips-fb.com

Wednesday, November 4, 2009

cian ello t-t aku

satu malam hujan renyai2 ....

aku : abanggg!!!!! cepat ngok ello t-t ni...
- jerit ku pada laki aku yg ngah beli milo ais bungkus

abang : awat ? awat ?
- cam lipas tak kudung dia dtg kat aku

aku: ngok la ello t-t ni, dah ler main ujan tak hajak....... pastu leh gi men dlm selut plak !!!!
- sambil menunjuk ke arah ello t-t

abang: budak ni awat main hujan? demam kang saper susah.. dah nk kene bawak ge klinik pulak - zam plak tolong haku marah ello t-t tu

dlm duk pokpek-pokpek bising kat ello t-t tu haku ngan zam cuba gak keluarkan dia dari tanah yg dah terbenam skit tu ... sib bek la sayang gak kat yer kalo dak kompom tinggai ajer ello t-t tu. ye a .. dah ler men ujan x haja aku, tu dah tebenam x reti nk kasi tau huuhuuuu...cian haku tauu...

ello t-t tu mender? ahaks teke lah dulu ....

teke ajer a payah beno kome ni....

saper tau tu dendiam dah ler ek .. hakhak

alahai ... cian lak jenuh kome nak pikir mender la pulak menatang ello t-t tu...
tuk yang x tau ello t-t tu name keta aku a .. wakakakakkaka

aritu ujan tanah kat pat parking tu x baper mampat gik tu tayar dia terbenam skit dlm tanah, skit ajerr ahaks...

paling best zam pun mang panggil keta aku tu ello t-t, muahahaha

keta kome ader nama ker? www.tips-fb.com
Related Posts with Thumbnails