ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Wednesday, December 31, 2008

bz tahap gaban

arghhh!!!

tensen betui la.

this past few week is the busy-est week in my life since i work here. but then it's not the company that make me so busy, it's the workshop staff that dont know how to do work but pretend to know more .. "lebih sudu dari kuah lerr"

aper punya manusia pun tak paham .. ish.. ish.. mentang kija dia punya post as manager, so kija dia arah org jer .. suruh dia buat tk tahu. ceh ...

bagak tu tk yah sakap la .. sebuk dulu duk sini duk sana pi holiday sini holiday sana ... takat suma guna wet mak pak tua tk yah la nk hebuh 1 k.l weiii ...

akai tarak! www.tips-fb.com

Friday, December 12, 2008

busan


Aku busan.

Entah kenapa sejak dua menjak nie kebosanan melanda ... rasa cam dah nk sampai tahap jadik gaban dah kebosanan aku tu.

Ade member chat tanya awatnyer hang bOsan weii? erm ... kelu kejap jari jemari aku nk menjawap persoalan dak tu .. tak tau mcm mana nk menggambarkan aper yang membosan kan aku sebenarnyer.

Maybe aku busan dengan kija aku kot..

Maybe aku musan ngan imau aku yang dari bulan 8 tk reti2 nk balik umah dia..

Maybe aku musan bab dah tkder masa nk jadi ulat .. kene duk jadi orang jer

Maybe aku musan bab kengkawan pun mcm dah suma menjauhkan dirik ...

Maybe aku musan ngan kat mana aku duk ..

Maybe aku musan sbb dah tk leh live the life i use to have ....

Maybe aku dah mula busan ngan life yang still mcm nie gak .. takder perubahan..

Entah la ... yang nyata aku busan ... Busan .. BUsannnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!! ...
www.tips-fb.com

lagu

entah kenapa, aku suka sangat lagu ni, maybe makna dia kot ...

Appologize - One Republic feat Justin Timberlake

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say ...
but I just can't make a sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around,

and say that...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new

I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

Bridge (guitar/piano)
It's too late to apologize, it's too late

I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize,

yeah-I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground... www.tips-fb.com

Thursday, December 11, 2008

hary raya haji ke-2



9 December 2008 ..

Hari nie raya haji ke-2, bermakna hari ni la tahun lepas aku selamat diijabkabulkan dengan insan yang.. erkk sayang aku rasenyer . kalau tak takkan dia nak kawin ngan aku kan .. ekkekekekek. Bermakna genap setahun aku mendirikan rumah tangga dengan zam ... entah la mcm2 perasaan ada.. suka .. duka ... yang paling penting aku bersyukur sangat ke hadrat Ilahi kerana mampu menempuhi dugaan-Nya.

Dan paling tak ku sangka.. tepat kul 12.30pm hubby aku call, kata "panas nie .. Laparr ... cepat laa " memula heran gak awat la lam ekon leh panas nie .. sekali dia kata tu luper la tu .. terus aku gelak kata ingat la, adik ingat abg yang luper ... ermm ....mang tk sangka dia ingat .. hik2

Balik tu masa tunggu dia nk punch card tetiba dia kasi munger .. e ... seronoknyer pat munger ... 3 kuntum ge... 1 kuntum munger lily, 1 matahari, 1 rose . Sumer kaler pink.. ...walaupun benanyer dia amik mat reception bawah tu .. bab wet dh abis guna raya, tetap aku tk kesah ... hahaha ... janji dia yg kasi. ahaks ..


Pi mkn kat paviliion kuala lumpur, erm ... boleh la kedai tu 1st time masuk bedal jer la labu ... tu ngok citer lost dan faun ... seronoknyer .........

Semoga kami mendapat keberkatan dan kesabaran dalam menghadapi dugaan untuk sambut Annivesery tahun depan .. Amin ..........








www.tips-fb.com
Related Posts with Thumbnails