ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Wednesday, January 14, 2009

new year...new life .. new beginning

malam new year.

sambut ngan melepakkn diri ngan kawan + minik dia kat pokok pisang, mr. leha keja kat mont kiara. erm .. sambutan tahun baru 2009 ni x semeriah selalu .. x da konsert x da munger api .. hanya suara- sumbang yang bagak bagus berkaraoke sengget jer

1st week kerja.

kerja masih mcm tu.. entah bila la nk siap.. makin dibuat makin bertambah. kalau keja sendiri x per gak ni wat keje amal jer dah sejak 2 bulan ni. adess ... bukan x der staff tapi x pecaya plak kat staff dia. payah betui la. aku gak nak kene pi ulang alik bank tu transfer la gaji la payment la bank in la tensennn!!!!!!!!

kerja.

kemarin boss kasi tau sal company. bissness skang x baper ok. tapi dema der projek kat bangi. kalau jadi kene pindah sana la.. suh ngok jalan bas suma mcm mana nak pi. adoii dalam ati kata awat x sampai johor jer nak pindah jejauh ni. erm ... pening ni nak folow ker nk cawik keja len .. nak folow ker idok ..uwaaaaaaaaa .. dah la musim2 org suma kene benti keja adess ...
www.tips-fb.com

1 comment:

zai said...

uih..nk kena cari keje len gak ke yang???

Related Posts with Thumbnails