ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Saturday, November 7, 2009

satu malam hujan renyai ... lagik!

malam tu ujan renyai2 gik kat ibu kota mesia masa odw nk balik umah.
keta banyak mcm biasa tapi rasa mcm terlebih plak. hehe
aku pun bwk keta cam biasa ajer mana der wak lelaju pun,almaklum lah bak kata abg aku kat kmpung bwk cam kure2! muahahaha
tapi aku heran tetiba sampai satu part jalan tu zam kai seat-belt, nk tanya apsal tp malas sampai umah kang la baru tanyer...

sampai umah jer aku trus tanyer awat tetiba kai selt-belt? nak tau yer kata aper?

yer kata "lepas jer kancil yang sakit perut tu hon adik sbb break, pastu duk bawak rerapat adik tuko lane kiri dia ikut tuko kanan dia ikut, tu dia potong adik kann.... "

aku jawap " aha ... ate"

yer jwp gik " yerla dah dia potong tu, abg ngok adik genggam stering tu pun dah tau dah... kompom kalah kl-drift sat ge.. pastu mat x toleh kiri kanan duk ngok depan tembus tuuu...."

lepas yer jwp mcm tu terus aku gelak guling2 i tell u....

muahahahhahahahahahahhahaha

mana x nyer bab aku rasa aku bawak slow ajer cuma rapat gile babas ngan kancil yg sakit perut tu. geram weiii ...

1-bab dia hon aku. masalahnyer dah keta depan break x kan aku nk langgar dema kompom la break sama dah dia p hon aku wat per?

2-ikut montot aku apsal? aku dah kasi jalan pun duk gak montot ello t-t aku padahal lane sebelah kosong tu kalo n potong.

tp mang sampai 1 bahagian jalan tu aku kasi dia duk depan aku, tu aku hikut montot dia plak ...

cuak dak tu...

sampai turun bukit pun rapat giler..

yang bawak tu pmpuan gak ...

pmpuan dak pmpuan yang bwk cam setan tu apsal? bila org len buat sama mcm dia baru kalut... hak .. hak...

tapi sebenar nyer mang aku bawak keta cam kure2 pun ... cayer dk? cayer laaa ek ..

muahhhahahahha (gelak jaat ni)


nota bawah kaki: saper yg x biasa nek ello t-t aku tu sila pakai selt-belt yer. hakhakahkahhkkk www.tips-fb.com

1 comment:

Murni said...

abg ipo pn tatOt muleh akak ckp akak bwak slOw lg..x caya x caya...

Related Posts with Thumbnails