ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Wednesday, October 13, 2010

Betul sangat ker tindakan dia ni?



Glitter Graphics | http://www.graphicsgrotto.com

Salam semua. bukan apa just x berapa paham apsal la pmpuan cine tu (cine la kot sbb duk speaking london x hengat) susah sangat nk kasi kerjasama ngan polis tu ek? kalau x buat salah polis x tahan kan. lenla ko tu nek moto muka cam dak rempit kompom polis check punya. ni kereta beb!!!! dah buat salah polis tahan kasi la kerjasama sikit. ni lagi nak provoke polis tu buat aper....duk cakap hak seorg warga malaysia... ko kang suh sebut rukunnegara 1-1 baru tau .. ker x tau pun????

well aku sendiri pun pernah kene tahan sbb salah masuk simpang. p ckp lek lok kasi kerjasama kejap jer dh settle. abis2 pun dia kasi amaran jer...

ish x paham ....so saper tau aper jadi kat pompuan ni and citer seterusnya tlg kasi info yer.

thanks.......... www.tips-fb.com

2 comments:

cik zita said...

adik pun tgk akak.kata mcm2 kat polis tu..

alieff said...

makcik kat video ni sebenarnya ade putus sikit wire dia...
tringin sgt nak msuk reality show tp disqualified..
tu yg wat kontroversi (knonnya sensasi); nak rendah2kan martabat polis negara..

*elok dia rakam video mcm justin bieber, masuk kat dlm youtube.. at least tak malukan org laen skali*

Related Posts with Thumbnails