ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, October 5, 2010

ATTENTION STEAMBOAT LOVERS!!!


Salam u allz...

semalam lupa lak nak citer hari ahad kitorg pegi mkn steamboat yg baru bukak masa bulan puasa kot.. ker sebelum tu.. heeee kat paltinum walk, setapak ajer..

harga dia ok la pada kitorg x la mahal sangat... 2 org x sampai 50 hengget. kalo g kedai tompam pun kompom lebih 50 hengget kitorg makan. sama gak 2 org. tp yerla kedai tompam pilih menu dia masakkan. yg ni pilih lauk kene masak sendirik.. heeeee...
pilihan makanan yg dia letak mmg pada aku best2. pada yg suka seafood tu rasanya korang jgn lepaskan peluang ni sbb harga yg dlm brousher tu x tau la pai bila.
oh lupa.. selain tu dia tetap ada juga nasik goreng, mee-bihun goreng and few more makanan yg dh siap la. and jagan lupa ada ice-cream.... yerr.. diulangi ader ice-cream. hehe menu wajib ada pada aku la yg suka mkn buffet.

gambar? ada p sorry gak ek bz mkn so pat amik gambar lepas mkn jer. hahahaaaaaa...
www.tips-fb.com

1 comment:

Hanis Azla said...

hmm.. kena try makan kat tempat ni.. harga pun boleh tahan. Thanks 4 sharing yer..

Related Posts with Thumbnails