ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, October 4, 2010

open house raya 2010

Salam U allz ..

Sabtu lepas adalah merupakan hari open house paling best aku rasa... hehe yerla dari tengah hari sampai malam kau.. pastu balik trus tido....krohh..krohhhh

memula tengah ari pegi open house kat puchong umah one of chatters friend dari alamak n rakancyber n fb. well dah kenal sebelum aku kawin gik. G pun dia awal2 lagi dah aj
ak sebelum rayer open house umah dier. org dah ajak sendiri x kan x mo gik kan. umah dia x susah nk cari sbb umak akak aku pun satu taman jer.. hehehe.. menu utama dia nasi ayam, ayam blackpepper, ayam rendang, nasi impit, bihun sup. haaa ok la kannn kan....

kendian petang skit g umah makcik aku kat subang jaya. yer wat kenduri doa selamat sbb dia nk g aji 10hb ni. masa aku sampai tu ramai dh balik dah. p yga aku kenal suma x lik ghik.. kecuali akak aku dh balik dulu sbb abg ipo aku dh dpt call tuk bwk org jln2.... menu dia simple jer... roti canai, kuoh dall ukah kari roti benggali (ni suma menu wajib ok.. hehe) pastu ada
bubur kacang ada kueh ada.. bla bla... adess semput la sat g aku nk senaraikan.

habis suma dh dlm kui 7.30 ingat nk balik terus... p mcm boring lak kan. dh alang2 kat luar sajer la kitorg gik Laman santai kat Istana budaya tu. sabtukan biasa ada la show artis mana2.. lepak2 minum relaks ajerla kan...
tapi....puhhh ramai giler keta sampai penuh tempat parking..... org dia x yah la citer penuh gak. kitorg yg x tau aper2 ni leks jer a jln2 nk cari tempat duduk bila sekali mc kata "terima kasih kepada penaja makanan kita malam ini untuk sambutan hari raya 2010"
haaaaaaaaaa!!!!!!!! open house ker... yeah!!!!patutla ramai manusia.. huhu aku ngan zam terus a ngok aper yg ada. sungguh mcm2 ada..... ada satey, ada char keaw tiou, ada nasik beriyani lemang ikan bakar udang/kukus laksa... kepek.. roti jala... air... puhh....
tapi sorry la ek x sempat nk amik gambar sangat sbb tngan penuh dgn pinggan makanan.

haaaa... ni satey yg sempat aku tapau bawak balik... ... erkk.. benonyer ni gambo suku jer.. yg len blum keluo beg.kekekekekekekee

Jangan marah ....
www.tips-fb.com

3 comments:

aibaks said...

wa...makan satey nampak? meh la skit.. ehe

ctpayong said...

ermmmm...sedapnyer.

cik zita said...

hahah dlm beg ada lagi jenuh akak den ni

Related Posts with Thumbnails