ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Wednesday, June 24, 2009

keta osak ker ni? uwaaa

tadik kan pagi masa nk ge kija
mcm biasa la kui 7 bangun kui 7.30 dah dlm keta
setart2 x muleh gak ... uik awat ni?
ngok gear ok dlm 'P'
ekon x pasang lampu x pasang
viper suma pun lagi la x pasang
try gik .... x muleh gak ...
adess payah mcm ni
tekan minyak 7-8 belas kalik
pun x muleh ...
uwaaaaaaaaa ......
call zam, ish x jwp kompom x sedau ..
call abg long a mcm ni tanya nk wat mcm ner
ermm ... abg long kata maybe batery,
x per ader warenty gik
suh ge jer ngan bas luk, ptg kang dia mai ngok
x pun jump setart luk tuk bawak ge jer
ptg dia mai ngok
call imau kasi tau lambat skit bab keta a muleh setart..
erm ...
kuo keta kunci pintu naik atas
ilang penat sat tu ge kat zam
"abang ... abang .... keta x muleh setart"
x der respond laks adesss
kejut gik .. sore dah serak tahan nanis ni ...
"abang ..sob..sob abang .... sob keta x muleh setart"
zam bangun ... ngok aku yg dah banjir
"awat?"
aku pun per gik ...
"sob..sob... keta x muleh setart...sob"
"sob gik... adik dh try banyak kalii .... x muleh gakkk"
"sob dah ngok gear suma ok ekon lampu suma x on pun..sob"
"sob..sob..dah tekan minyak sob...sobb .... p sama gak"
sib bek yer x marah p pluk aku bab nanis,
tu pujuk jgn nanis dia turun ngok kan sama.
"sob...sob"
dah turun dah ngok x muleh gak
tu ngok kedai repair ekon dh bukak yer pi tanya
apek tu suh tanya kedai ayer tu ngok
zam pi la kedai wayer tu plak pangggil ngokkan
apek wayer tu usik sana usik sini
goyang sana goyang sini
siap tonggeng2 gik
wokeyy siap!!!
upernyer wayer tetanggal ajer,
maybe kucing masuk bawah keta dia tertarik
erm ...
alhamdullilah x serius ..
ngok jam dh kui 8 lebey,
bekpes sat ngan zam
8.40 ge kija jln dh x baper jem
sampai opis 3g zam kasi tau dh sampai suma ok
baru yer tido balik ...
heeee ...

moral of the stoly?
kalo nak elak kan diri dari kene mawah sbb kaco org baru nk tido, nanis la siap2 kompom org tu x mawah punyer bab dia tau mukan sesaja nk kejut ... dlm erti kata lain bila dh kawin kene pandai bila masa yang nak kene belakon .. ahaks ... www.tips-fb.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails