ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, September 17, 2009

beraya kah aku?

bibb...bibbb ...

tetiba hp aku berbunyi ... ader msg da (erk msg aku bunyik mcm tu?? bedal jer la labuss ...)

adikaku: salam akak
aku: salam ajer mender len x der nak kasi ker?
adikaku: akak cuti raya baper lama?
aku: sebulan!!
adikaku: akak ni raya poser ker raya katak? ni nak jeles...
aku: ekekekeke

.......................................................................................................

ting .... ting ....

ym bunyik pulak

adikakugak: akak!!! samat ari raya, mintak maaf naa ..
akugak: tu mintak maap kat akak ker kat naa?
adikakugak: hehe ari ni last kja, akak cuti bila?
akugak: akak cuti raya pose sampai raya aji!!!
adikakugak: haah!!!!!
akugak: lalalalalalala

.......................................................................................................

adess kome ni kan ... nak jwp camner? kalo ler kome leh baca ati aku ni.. kompom kome tak tanyer dah cuti bila sampai bila ...

tuk yang belum tau sbb x diberitahu atau memang x amik tau...... raya tawun ni aku raya kat kedai!! keja ok. tak balik sana x balik sini ...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................

apolah nasib den x leh balik rayo tawun ni ...

eden x ponah x balik ni ... tak buleh nak koba apo la rupo den suk pagi rayo ...

well ... x per x baik raya janji raya sekali <<<< itu lah yang abg aku yg no 2 pujuk aritu masa bukak poser rame-rame minggu pas.

ahaks ... yerla aku mang leh cuti raya p zam x pat cuti raya. sekaligus boss kata meh la jaga sekali ajer ...

uwaaaaa lagik aa ......

kat sini gak ler aku nk moon ampun n maap pada semua kengkawan n family n sahabat andai n sapo-sapolah yang kenai aku .... maapkan salah silap aku sepanjang perkenalan kita. aku kan hanya insan yang kerdil di sisi Ilahi ..

salam Aidilfitri .. Maaf Zahir Batin www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute :p said...

uwaaaa akak sob2 ..tak pa abg ipo kan ada :)

zai said...

alolololo...sm arr...cuti ry mcm x cuti gak...maybe kena mai kija hr rabu ni..ada urgent shipment...uhuk..

Related Posts with Thumbnails