ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, September 7, 2009

i'm backkk!!!!! anybody miss me?

hellloo ... hellloo ......

i'm backkkk!!!!!! anybody miss me???

ada ker yang windus kat haku ni? ker haku jer yang pasan lebey?

haahhh!!! tak der yang windus??? uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

sodehnya rasa hati ... sappo pun dah x hengat kan haku ek ...

takpolah ... nak buek mcm mano kan .... dah lama ngat ilang (rasa sebulan lebey skit jer .. ahaks)

erm ....

oklah .. pada yang tak tahu kemana haku sudah pigi, ni haku nak story mory in the morning glory... erkk betuila haku ngah tulis ni time subuh sepi-e tau ...

alkisahnyer ...

pada yang tahu ... dan yang x tahu mahupun yg x hamik tau pun ...

haku ditugaskan untuk memoniter project terbaru company kat pat haku kija tu.

Project kedai makan ... dimana zam la yang jadi tukeng masak nyer ...

puhh ... skang zam dah tambah 1 lagi keterrean dlm jenis masakan ... dulu bagak sal tau masak lauk nasik campur .. tu ala cart tu western .. la ni tambah masakan korea ... hik hik

sampaikan customer korea pun tanya yang masak ni org korea ker local? bila kasi tau local mang trus dema lespeck a.... cuma org local jer yg terover pandai komplen kata x mcm masakan kat kedai korea yg org korea sendirik masak? Hah!!! pening tak?

erkkk .. apsal haku cita sal zam lak ni? adesss ..

balik cita sal aku la ek.

haku ni bukan sesaja tak masuk opis. tapi kene jadi bidan terjun tolong kedai tu bab kekurangan pekerja. dimana pekerja nya cuma sorg ajer... saper? Zam ler ... hakhak..

so disebabkan itu haku, imau ngan adik imau yg diimport khas tuk ajar zam masak la yg jaga kedai.

haku amik order, antor makanan, kemas meja, jadi cashier ...

imau?

hak hak ....

imau tukang bsuh pinggan...

muahahahhahaha caya tak? caya tak?

x caya sudah tapi tu la hakikatnyer ...

kehkehkeh ....

sampai haku lak kene halau dia duk luar amik order biar aku basuh

tapi dia x mo ...

ades ...

bukan aper x sampai ati ...

tapi dlm x sampai ai aku ngan zam bantai gelak tokey kene basuh pinggan ....

wakakakakakakaakka

alamak .... imau dah masuk ... sat ge ader masa aku continue ek ...

la ni nak wat kija yg dah 2 bulan terbengkalai ...

see you later ....



aligator .... kuang kuang kuang .... www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute said...

hak2 kuang2 baru tau kisah

zai said...

adesss...tukang cuci pinggan dh jd tokey upanya...hak3...

Related Posts with Thumbnails