ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, October 20, 2009

besday aku...

huhu minggu pas cukup la umur aku masuk 28 tahun. hah!!!! 28? adessss
camner ni umuq dah lanjut anak blum gak ader gik ... huhu .. x per sabaq .. sabaq anak tu kan anugerah tuhan .. dah blum lejeki haku kan nk wat mcm ner betui dak ..

aper pun aku happy + sad + uwaaa nk nangis + suka + mcm2 ader ..hakhak

happy a bab secara rasminya aku telah tuuuuuttt!!!!!(wahsia sampai ader dak tu tuwun kl - tapi yang tau tu tap tau la kan hak2)

tuttt tu mender? laaa nama pun wahsia so kalo nk tau suh dak tu tuwun kl sepat2 x kiwo la den leh cuti ker idok .. lalalalalala....

pas tu mlm besday aku tu akak ngan abg ipo aku mai umah .. hehe bwk kek cheese kek gik .. muahahah mkn x hingat dunia sat. 3g akak ipo aku kat kmpung yer ni pi wat tek mater lak adess baru nk eksen kan kat dia pat kek. pas mkn aku simpan setengah kat peti sejuk umah setengah nk bwk g jer leh gak aku lantaks sementara tunggu customer.

siang tu ahad mang selalu x amai customer, zam g toilet punyerla lamer sib bek la ader customer pun order menu yg aku leh wat sendrik x jenuh tunggu. bila zam balik toilet tu yer wat donno ajer .. huhu sedih o dak ni x hingat ker besday aku ni? aku malas nk layan dia so aku lak g toilet menenangklan jiwa. padahal aku x der pun g toilet memana ajer jenjalan pusing time square.

balik kedai zam kata ader customer kat belakang, p yer x tau nk amik order mcm maner suh aku p amik kan..

masa g bakang ngok mana der customer aa .. tapi ada seekor beruang kaler oren yg nk sama besar ngan aku kalo duk kat kusi .. trus aku pluk zam kata macihhhhh.... masa tu gak la amik gambo aku ngan giant (nama teddy tu bab beso cam giant dlm doraemon.. hakhakhak)pas tu mcm biasa a aku send abis kat suma adik badik aku tunjuk dpt bear2. ada yg reply somey ader yg mawah .. huhu cian aku.. aku x berdosa ...dah laki aku yg belikan kat aku jgn ler marah den plak ... (daktu mawah sbb dia pun nak benonyer .. muahahahaha - gelak jaat k)

alamak ader customer!!!! sat g cek sambung no ... www.tips-fb.com

4 comments:

Murni said...

UWWAAAA..naperr x dak pic giant pn..

acik_cute :p said...

hik2 saya antara yang jeles.abg ipo tak kasi adik..hehehe

CIK ZAI said...

tu la....jeles ni...jeles ni..

tuttt?????apa tuh?

tuchin said...

tu dh buh a pic giant kannnnn

aler adik tu biasa a saper la dak sekodok yg x jeles pun

tutt tu aper? kalo kasi tau x ler wahsia

adessass

Related Posts with Thumbnails