ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Saturday, October 24, 2009

pic- kek bedays haku

ni lak nak tunjuk gambo kek yang haku pat masa besday rituk . ni la cheese cake yang hakak haku belikan .. hehe mang yg simple jer p aku suker .. lalalala
masa nak potong tu haku cian kat hakak ngan abg ipo haku.. dah ler belikan kek tu mai plak memalam buta .. erkk silap pagi a bab dah lepas kui doblas malam kan .. so huntuk meringankan kirja haku nyanyi sendrik la lagu happy besday to mee ... happy besday to me ... muahhahahah tepuk dahi dema ngok aku .. nama jer umur dh tambah pangai still like me! ahaks. ..



ni kek yang boss kasi minggu depannya masa dia balik mesia. dah kata x yah p yer nk belikan gak .. lalalala pat 2 kek o .. sama gak la kesnya cian kat dia so haku nyanyikan sendrik lagu happy besday ... muahahahahh


www.tips-fb.com

4 comments:

acik_cute :p said...

wah..nak kek gak..2 kali x aci jeles toi..:p

Murni said...

bestnyerr akak dpt 2 kek..
nk jgk..

tuchin said...

lalalala dapp mamam kek .. ahaks

CIK ZAI said...

huhuhu...dpt 2 bijik...haku 1 slice ja...uhuk

Related Posts with Thumbnails