ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Sunday, May 10, 2009

date-date

tuk pengetahuan korang, khamis malam minggu lepas zam ajak keluar pg diner.. ala.. ala dating la kan.. ahaks.. tp bukan berdua tau berempat .. hehe sekali dngn sorg kawan tmpat kija dia nama fadzrul ngan suzi, adik kak dayang bilik sebelah aku tu la.

suzi tu baru 1st time nk keluar dgn fadzrul, selalu nampak dlm 3G aje bila zam 3G aku. janji kui 9 kat pavillion, aku ngok dia mang dah mcm gelabah dah. kui 8 pun masih cawik baju nk pakai... jenuh dgn aku-aku sekali terjoin men tuko2 baju hehe. sonok gak benonyer ader org nak melayan men tuko2 baju ni. bila aku kasi tau nak pakai blouse ngan jeans ajer dia pi punggah beg suh aku try baju tu la baju ni. aku dh try tu tunjuk zam, dia kata x ok aku kasi tau la zam x kasi. tu ader la kat 3-4 kali tuko aku try baju, mang aku tau apa yg zam x kasi benonyer. last tu aku try satu dress kaler biru lembut skit, tp nk kene pakai tube kat dlm....bila ngok ok, diorg suh tanya kat zam aku kata x yah wat suprise.. hehe

jam kui 9.30 suzi lum siap gik.. sib bek la mamat tu dah kasi tau keluar umah baru call dia, huh selamat ... zam duk bising sal aku x siap gik, just siap muka ajer baju nyer kai tube n seluar pendek.. bising sal ingat aku nk pi mcm tu ajer. bila nk turun keta aku suh dia turun luk panas enjin, dah turun baru la aku ni sebuk pakai baju tu, sib bek men sarung ajer hehe

dlm car yer ngok aku kai baju tu tanya ok tak? ok .... dlm ati puhh selamat x kabng jenuh nak nek atas tuko baju len punya.

ge minum2 jer jap makan2 sembang kui 1 lebey balik. x ge mana pun lepak kedai makan ajer.

masa ari jumat tu ingat nk tunjuk gambar kat adik sorg tu, tp dia cuti da ... huhu x kasi tau laks tu, baru semangat nk tunjuk tp x per la aku post kat sini ajer....

ni aku amik pun atas permintaan adik aku sorg gik tu yg pesan "akak pi mana2 jgn lupa amik gambo tau" ...

tadaa ... ni la gambonyer ... x banyak ngat bab tangkap pakai hp ajer ..



tapi malusssssssss ... nyer ... bab 1st time kai dress (klik sini ek)hehe www.tips-fb.com

1 comment:

acik_cute said...

pwetttttt..nak kasi tau adik la tu kan.

Related Posts with Thumbnails