ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, May 7, 2009

facebook a.k.a kulit buku!

dah banyak kali dah dpt email kengkawan
suh join fa-ce buuk ni tpi
sekali pun aku blum telintas gik nk klik tuk join.
awat ntah .. mcm x berminat jer
aku ni kan pelik skit...
mana yg ramai gila penyikut tu aku mula la mallas
mcm tagged org suh join aku pun join la ...
lepas 2 bulan jer kot aku out dah
bukan apa aku musan!!!
huhu mcm x der pekdah aajer aku masuk tu
alih2 sama jer mcm fs, org duk komen la ...
anto msg ja ...
x dr ker yg baru ker?
x der yg adv skit ker
kalau gath pun muka tu muka tu gak ler
muka len ader ker muka tu layan?
erm ...
balik pada kulit buku ni ...
adess perlu ker aku nak join ni?
kasi komen skit perlu ker dak?
kalau majority manyak kata perlu t aku timbang2 kan ler
kalau x der sokongan so arap maap yer ...
segala kaunter pertanyaan tuk kulit buku tu akan
ditOtOP!!!
www.tips-fb.com

4 comments:

acik_cute said...

kalu nak jumpa blik kawan2 lama blh ja akak..kalu setakat suka2 x yah aa..hehehe

tuchin said...

p masuk tagge tu x jumpa sesapa pun .... sama gak la fs la aper a sumer

acik_cute said...

tu la pasal..x jumpa pun jumpa yg ntah apo2

zai said...

ek?bitt msuk fb br jpe rmai kwn lama..msuk fs xde pon

Related Posts with Thumbnails