ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, May 18, 2009

happy birthday wabbit!!


semalam beday si wabbit, tp tk sempat nk post card pada dia, so hanya wish dlm sms and buh birthday card kat sini, muleh ek .. ek .. yang ek ...
hehe ape pun chin doakan semoga yang berbahgia dengan apa yg ada sekarang ni walau pun dgn sapa sekali, lantak kan apa org nak kata "live your life for you not for others"
chin juga mendoakan agar segala cita2 n impian akan tercapai .. tak cepat lambat pun tapi kita kene yakin and redha dengan ketentuan-Nya.
Aminnn.............................
www.tips-fb.com

1 comment:

zai said...

makacih2...aminnnnn...

Related Posts with Thumbnails