ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, September 27, 2010

cerita hari ahad

Salam semua.
Sajer2 nk cerita semalam ahad x g mana pun lepak kat umah ajer...
Tambah tambah lak hujan kan.. so zam and budak2 tecik aper lagi memulakan operasi dema la... zzzzZzzzzzzzzzzZZZZzzzzzz .
...(FYI kalo kami ada kat umah budak2 tecik tu baik ngat ...x der nk huru harakan umah.. kalo g kerja jer balik... huhuuhuu Nauzubillah.... ko mpom kene rotan sorang sedas ngan zam la....)

ni baby, ngok dia tido.. telentang cam org .. cuma tangan tu x mo telentang same duk la mcm tu gak... ni pun sbb tido sandor kat comforter.. kalo x mau tOmbang gak dak ni ...


ni lak bell

well dah nama yer jer one and only jantan yg ada kan.. so tido pun buehhh sikit a...

jap mcm ni lak ..

n mcm ni pun ader.. sebijik cam tenggiling...

puss?hee selalu ckp kat org dia mang tido tengah2 aku ngan zam.. tapi mostly pun org x cayer....

ni jauh sikit...
yer mang tido letak bantal atas yer... kalo x letak mang x mo lelap mate... hehehe

haaa ni jauh lagik ... n
gok bantal belah kanan gam bo tu zam punya.. bantal kecik belah kiri tu aku ler... well aku kan adik .. n kan dak tecik jer.. bantal pun kecik dah ler..muahahahaa

oh yer telly ngan tompok x der dlm senarai sbb selagi aku x tido dema pun sebuk nyendeng aku... kalo aku baring sat g baru dema nk baring p aku bangun dgn dema pun bangun ... dlm erti kata len mang merap giler ngan aku la... huhu ...


www.tips-fb.com

7 comments:

Kuman Chaos said...

come nya tuchin..
kuman "seluk dalam dalam" Entry

GaDis CoMeL said...

comel lak tengok kucing2 ni tido

tuchin said...

kuman: hehe chin biase jer a....

tuchin said...

gadis comel: dema mmg comel...

Suara Kalbu said...

Someynyaaaa.... rasa nak picit2 jer dia

aibaks said...

hmm.. nape la agak serupa tocen kamu ni dengan aibaksnyer.. cume aibaksnye lagi demoks.. uhu

tuchin said...

suara kalbu: picit dear.. jgn x picit.. janji jgn kasi pengsan sudah huhu...

aibaks: huhu kan kan...

Related Posts with Thumbnails