ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, September 28, 2010

introducing ....

salam semua...

nak introdust latest family member kat u oll ....
last saturday lepas pegi open rumah one off the chatters g umah anty zam kat Ukay...
masa parking tu ngok banyak tul budak2 kecik men tepi longkang.. ader dlm 4 ekor kot. zam geram kat bulu yer santik ngat.. try tangkap dpt tangkap sekor jer... aku yg x tau aper2 masa tu tekejut la zam kelam kabut masuk keta tutup pintu.. uper2nyer yer dah kidnap sekor budak kecik bulu kembang ... api ganas sungguh...

dam!!! dam!!!! yer p langgor cermin tingkap keta... adess..

aku cuak la kot org punya mana taukan.. cian tuannyer kang cari cam org giler... (well tu aku la kalo budak2 tecik kat umah tu ilang ... )

sib bek la masa kat umah anty yer tanya gak ada org punyer ker.. pas ngok sana belek sini .. KOMPOM!! x der org punyer... g pun mang org tu nak buang dak tecik tu...

bila dh bawak balik duk sankor dulu a nk tunggu esok kasi mandi ...

esok pas kasi mandi... uper2nyer x la ganas mana pun...

manja giler lagi ada la...

3g my sister kat kmpung ... sebuk nk dak tecik org!
uwek!! wek... x lehhh hahahahaaa

so ni la yer ...

www.tips-fb.com

2 comments:

Murni said...

owhh..abg ipO cuka main colik2 erkk..

tuchin said...

hahaha .. kalau perlu. haks.s.

Related Posts with Thumbnails