ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Wednesday, September 29, 2010

epilog syuga cinta

Salam semua...

Fuhh!!!!! akhirnyer habis gak la ngok drama bersiri kat tv3 ni...
yer..yer tau korang sumer dh berzaman habis dh ngok citerni...
aku jer yg ketinggalan ketobang!!!
nak wat mcm ner smlm baru aku dpt habiskan... huhu
tula kerja sampai malm2 buta lagik....
nak ngok pun cuma kat tonton.com.my jer... p lambat a dema nk upload citer tu...

erm... fyi citer ni pun bukan pollow dari awal.. dh siri kebaper belas entah baru la ngok kat tv.. so mang kene marathon balik a ngok dari mula pai abis..
sib bek la ngok kat internet x der iklan. kalo x.. huhu masak kau!!!!

aper pun aku rasa drama ni lagi best dari filem dier....
n paling bestnyer mestila heppy ending kan.....

okla nk carik drama aper lagi yg best ada. kalo rasa best mcm biase a ..
marathon time!!!!!!!

erkk.. tu pun kalo nyonya ngan boss x der....
wakakakaka.......

salam ...
www.tips-fb.com

4 comments:

Miss Annaz said...

ha..ha..ha..
sama la kita..
slalu ketingalan..

tuchin said...

miss... bio la ketinggalan dari x tau langsung kan. hikss

aibaks said...

uih cik tuchin ni.. da la kemarin kidnep tuchin.. ehe..

takpe la mek.. meh sini jawap tag pun bagui gak.. aibaks saje je nak tag korang.. haha..

tag saje saje

Kak Anie said...

Tuchin... akak ni kejap dpt tgk...kejap idak... last2 tak tau ending dia...

Related Posts with Thumbnails