ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, March 5, 2009

akak ipar ku sorang.. adess

tadi masa ngah nyok men game k.ipo aku kat kmpung call p x sempat jwp dah mati. aku biokan jer la sat2 ge baru aku ingat nka call yer balik. tu tk lama yer call lagi. uwaaaa matik game aku jadinya...

akak kabing: adik ge mana?
kabing: ader tadi ngah men game.. ekekeke
akak kabing: betuah punya adik ... huhu akak nak cita nie, gam dah mati lum?
kabing: uwaaa akak ni mcm tau jer game adk dah mati tu call akak balik nie. ekekeke
akak kabing: eleh mcm tk konai adik sorg ni.. ahaks
akak kabing: ni akak nak cita .. abg kecik awak pasang e-kon kat umah..
kabing: uwaa ... nk gaakkkkk...
akak kabing: kah..kah.kah biasa la kan ngah teruja nak cita kat org umah dah der ekon tu la call adik dari tadik... x sabo nak cita nie
kabing: ekekekeke
akak kabing: abg kecik awk jahat tau, tk kasi tau akak pun nk pasang ekon dah la org tu mai nak pasang akak x kasi masuk umah. yerla kang tk tau cina mana entah mai umah kata nk pasang padahal kene ompak ker aper ker umah aku mana der mender ader aku ngan anak jer la. tv tu jer la kot ahaks...
kabing: saba jerk la akak aku ni kan ..
akak kabing: nak tau mcm mana tadi?

cina_ekon: alo .. alo .. mau pasang ekon (sambil ketuk grill pago umah)
akak kabing: apa? ekon? x mau.. x mau saya x mau beli (jenguk kot tingkat umah jerk ni)
cina_ekon:bukan la saya mau pasang ekon bukan jual ekon
akak kabing: saya x der beli la, saya kata x mau x mau laaaa
cina_ekon: aiyaaa .. cik saya mau pasang saja, u laki sudah beli semlm sikalang mai dtang pasang saja
cina_ekon: saya patut pasang semlm tp talak sempat
akak kabing: saya ada beli ka? surat ada surat? saya mau tengok itu surat beli baru kasi u masuk (kata aku beli baru la nk kuo pintu adess)

kabing: tu aper jadi akak?
akak kabing: akak check la ngok nama abg kecik ader nama akak ader
akak kabing: no phone akak ader no phone yer aderrr..
akak kabing: tu cina tu call abg kecik kata akak tk kasi masuk
akak kabing: bila pass kat akak phone tu abg awak gelak kat akak
akak kabing: cine ekon tu pun gelak .. huhu cine kabing betui gak la yer tu.
kabing: wakakakakakak akak ku oh akak ku ...

gelak jer la yang mampu aku wat, ate dah mang yer mcm tu nak wat mcm ner kan .. ekekekeke

www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute said...

hak2..betoi o0o takut gak kang yer mai nak bt apa2 kang susah

tuchin said...

ahaks tu kene ati2 jln raya .. kui3

Related Posts with Thumbnails