ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, March 19, 2009

botak yg sengal

len kali kalau nk jadi tenuk jgn la seret org len sama!!! wat ilang mood org lain jerk.

botak says : Buat ape tu?
botak says : takkan tak nak kawan. Mr. Lee pun balas aku tulis.
kabing says: tadi tkderla baru balik opis ni (sukati la aku nk jwp ker x mo. sebuk jerk)
botak says : Gi mane?
kabing says: jln2 (oitt jgn sebuk la ko bukan boss aku!!!! aku x yah kasi tau ko suma mender)
kabing says: kija ampang kt mana ek? (saja nk berbasi ....)
botak says : nape? awk nak blanja makan ke? Dkt ampang point
kabing says: nape? tanya x boleh ker? (aku dah musan ni!!!!!!)
botak says : Kan dah jawab tu.
kabing says: kay tq (cam se@#$$ jerk..)
botak says : Saya call hp hari tu x jawab gi mane?
kabing says: keluar (mamat ni apahal? sukati la aku nk jwp ker x mo hp aku. dah la koll lepas opis hours x
der masa nk layan ko la!!!!! sebuk jerk )
botak says : Laju tak message ni masuk? Pakai hp je ni.
kabing says: ok jer. apsal opis x der skype ke? (musan nyer dak nie ....)
botak says : Tak saje nak try skype mobile
kabing says: 0 (bagaknye!!!!! mcm bagus jer ) www.tips-fb.com

3 comments:

acik_cute said...

hahaha..huhu

Murni said...

oiii..BOTAK kO nih x faham ka buat2 x faham haaa...

tuchin said...

cam oink2 pun ader kan ..

Related Posts with Thumbnails