ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, March 16, 2009

aper nk kata?

huhu tadi pagi bagun ingat nk ge jer awal kit, x mo duk lam jem.
bujet paling2 pun kui 7 nk kuo umah dah...
tapi kui 8 baru kuo gak! uwaaaaaaaaa ....
penat luk lam jem tu uhuk ...
korang nk tau apsal?
huhu suma gara2 Mr. Leha la nie ..
tapi pikir balik pun salah aku gak.. ahaks
bab suh yer tolong ikat ambut muahahahahah tp aku suh ikat dua jer bab x nmpak nak kasi sama dedua belah.
yer bukan ikat jer siap wat tocang tu bukak tu ikat balik tu x best bukak balik.
aku sampai amuk2 bab masa dah time nk kui 7.30.
tu yer kata yer bkn akak aku yg pro nk wat cepat2.... adesss
last2 tu yer ikat balik mcm yg memula aku mintak .. uwaaaa penat!!!!!!!
tapi nasib la lam aku amuk2 tu kekdang bising yer tap layan .. keh3
mcm mak aku kata kat akak ipo aku sorg tu,
lam aku mcm ni yg suka pok pek pok pek ni yg dema paling x caya is Mr. Leha mang layan jerk ngan aku ... wakakakakaka ....



Extended Network Banners www.tips-fb.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails