ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, March 23, 2009

kelah oo .. bekelah

minggu pas sabtu mang dah plan nk ge kelah. konon nak ge air tejun bukit belacan sbb duk baca banyak blog kata air tejun dia ge besor dari templer park. .... aku ngan semangat nyer jumat mlm tu goreng nuget, wat sanwish satin ngan tuna tuk bekal kelah..... pg tu bila pegi ngok2 mana der air tejun, sungai petak2 ader la.... kalau takat sungai mcm ni umah aku kat kmpung pun adderr, x besar mcm ni pun lagi best air dia besih jernih ni air kaler neskafe x cukup susu jer.... huhu tu hingat nk ge janda baik... kata janda baik tu kat kaki genting, so bedal jer la ikut jln ge genting tu ... sekali x jumpa janda baik jumpa genting highland pat main tu .. wakakakakaka ... nak main musan, sat ge nk balik dah so penyudah ngok wayang citer dragonball ...... huu nek genting semata ngok wayang, ahaks ... abis tu pusing 1 raound sat turun ge mkn nasik aym kat jln gombk ....adess ... kako jer bila pikir balik, org len nek genting siap baju berlapis2 kami ni kai t*set ngan suo pendek jerk, seliper ... hahahahaha... ate nk nama ge mandi sungai x kan nak kai kot plak .. www.tips-fb.com

1 comment:

acik_cute said...

heheh...tapi best kan

Related Posts with Thumbnails