ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, March 16, 2009

klia 12.3.09

tuk sapa yg x tau ...

minggu pas aku cutik dari 11 (hapday) sampai arini baru masuk kija balik. 11 tu saja jer ingat nk ge dating ngan Mr. Leha sekali yer dah kija siang dpt ge lunch jer la ngan dia. habis tu balik kemas umah kemas baju yer nk kija n kemas baju nk ge mah kakak aku kat puchong mlm tu.

kui 3.30pg lepas yer abis kija aku trus drive balik mak kakak aku, sbb nyer jap lagi pepagi nk ge klia wat suprise kat mak aku. mak aku ge umrah di seponcer oleh akak ipo aku yg tua, sekali dngn mak yer. pegi berdua jer.

yang best nyer bkn aku jer yg wat suprise tu, abg aku kat kmpg pun mlm 11hb tu turun kl ge mah kakak aku gak. angkut sekali ngan anak smua. dlm erti kala lain anak ponteng skolah la ari khamis ngan jumaat tu .. ahaks ..

masa sampai kat klia tu masa duk cawik mana la mak aku ni duk, nampak la mak aku ngok akak ipo aku tu. dah siap babai lagi pi mak aku mcm nampak x nampak jer .. aku rasa kalau ader leser sure nmpak pandangan mak aku tu tembus ahaks ...

masa akak ipo aku kasi salam tu baru mak aku mcm tersedar tu trus ceyum x sangka dema dtg. tu nmpak aku ngan mr. leha ada sama lagi la yer terharu. so leh kata suma adik badik aku ader la aritu .. hehe mender yg susah nk wat sejak suma dah kawin ....

mak aku tanya baba mana? ekekekek akak ipo aku kata x kasi tau pun kat baba dtg kl takut kene mawah sbb anak ponteng sekolah. wakakakaka .... tu masa mak aku call bapak aku yer kasi tau suma ada yer jer x der, trus kata x hajak yer .. adess saba jerk la ...

aper pun mang aku happy ngat sbb mak aku happy ... masa pluk mula jumpa tu yer siap kata sedih ngok org len ramai family anto, yg yer hingat kami ni x hingat yer nk ge aritu .. ingat sat ge nk ken ketobang baru nk call say goodbye ..

alahai omak ... anak omak suma ingat la tp beserla kami ni kan suka wat suprise2 mcm tu ekekeke ....

aku doakan mak aku kat sana ngan besan yer tu sihat walafiat and dpt mengerjakan ibadah dengan sempurna ..

aminnnnnnnnn............................



glitter-graphics.com www.tips-fb.com

1 comment:

acik_cute said...

payah toi la org tua2 ni kan akak..dah hajak tau dema tak mu..dan2 tak hajak mau sajok..amin..

Related Posts with Thumbnails