ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, February 19, 2009

aku & cita tv.

Ermm… dah seharian aku kat dalam blog , tapi aku masih x tau mcm mana nak susun kata2 yang tepat tuk aku gambarkn perassan aku skang. Semua gara2 rancangan tv no 1 kat dunia ni, C.S.I – Lv, musim baru yang mula disiarkan semlam. Kalau la ati aku ni ader suara sendiri yang krang boleh dengar. Tentu korg tk sanggup nk dengar rintihan perasaan nyer … adess kalah org putus cintak plak dah! Muahahahahahaa


Tapi tu la, smlm ngok cita tu.. mang dah siap set dlm hp reminder supaya x telepas siri pertama musim baru ni. Pastu siap koling2 akak2 aku suh jgn lupa ngok sama. Blum kui 10 aku mang dh tepacak depan tv, nasib la laki aku x der hahaahahah x leh a yer kacau aku. Klau dk selalu bila ngok aku dah smangat nk ngok cita pape dan2 tu la nak minum la.. nk tu la ajak turun mkn la. Puhhhh samatt smlam.

Memula cita start dia flash back last season punya ending, aku ingat lagi masa time last season ending tu, masa si warrick kene tembak.. aku leh ngok jer.. aku rasa mcm kaku sat, sedih dak nanis dak, suka dah mang mcm kaku la .. tegaamam! Haaa tu lebih sesuai kot.

Tp arini bila nampak balik suma tu, tmbh plak aksi grissom lari pi kat warrick, siap peluk ge masa tu aku dah sebak dah…. Adess baru nk sebak ish2 aku ni. Ngok cita ni pun nk peeeeling2. osak tui!

Yang wat aku mang serender (nanis la) masa sara mai duk tunggu grissom lam opis dia. Time tu mang sebak abis la. Tu tetiba sorg2 team member dema mai.. huhu masa tu pun sebak gak bab suma dah ada balik Cuma si warrick plak dah x der.

aku marah ngat2 tu pada asst. ketua polis tu a.k.a org yg tembak warrick. Cetan punya manusia! Mencik .. mencik… mencikkkkkkkkkk ko! Padan muka last2 kene tangkap gak walaupun dah kata org lain yg wat!!!


Haha tuu la org ja-at lama mana ngat yg leh lepas. Bila piker balik sal org ja-at tu, ngan ngok keliling kita, mang tu la yg ngah dema praktik kn lam politik skang ni. Kalau dh x suka kat sesapa, suh benti x mo, ko tunggu jer la pe kn jadi pas tu. Ermmm aper la nk jadi. Tk pahammm.. tk pahammmm!!!!

Uikk, rasa cam dh melalut la plak… adesss… so balik kat cita pabelet aku tu la, ending masa kat majlis pengkebumian yer tu, bila turn grissom ucpkn last word, mang sedih gila. Adesss … ayo mata tu x yh cita la byk mata kuo . tu leh siap call akak aku kt kmpung tu nanis sesama.. akakakakakak mang biol tui la aku kalau ngok cita nie.. hehe

Pada yg ngok, mcm biase la aku kata ek, ngok tv tu mcm baca buku cita. Bezanya Cuma buku tu kita kene imaginasi sendiri keadaan nya, p lm cita dh leh trus ngok ja. pada yg tk ngok x tk minat tu ... aku cuma leh kata .. kesiannnnn kome yer! ahaks.
www.tips-fb.com

3 comments:

acik_cute said...

sampai teyak akak..huhu cian

pussy-meOw said...

org ati tecik mang cepat teyak. lalalala

acik_cute said...

owh..ya gak lupa lak..

Related Posts with Thumbnails