ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, February 17, 2009

kucin kayO! hahahaha

adess penatnyer arini..banyak beno kije nyer ...ahaks ..



tapi yang nyata aku wat2 jer wat kija.. dah yg pasan imau tu duk sebuk suh tulis chq la suh ni la. DENGKI! padahal selalu tulis sendrik. arini nk manja plak. huhu

tu imau aku yg kat kmpug tu pun satu hal, dah tOngah2 ari baru baru nk suruh ge bank. adesss satu masalah ge. tadi pepagi x mo. panas tu. huhuhuhuhuuuuuuuuu.........

ge bank check balance ngok .. uikk.. awat banyak ngat plak? org tua ni dah masuk wet ker? selalu masuk kasi tau ge pun tadik kata masuk ciput jer suh wat payment. arghh yer luper kot amik jer la luk sikit suk leh wat bayo menatng len plak.

nasib la tegerak ati nk pi tanya imau tu yer masuk banyak mana? ciput tu jer ker lObeh? kata ciput jer.. semalam2 tkder ker masuk? aku la tanya yer gik .. kata x muleh masuk .. adesss sah2 la x tau wet sapa la masuk acc aku ni. sib baik aku x pakai wet yg aku kuo sat tadik.

kan ker jenuh aku pi bank balik msuk kan wet lam acc aku tu yang aku x tau no acc. hehe jgn pelik yer mang aku x tau pun erk .. luper benonyer bab aku tk penah masuk pun selalu imau jer transfer. akku tau cucuk kuo jer. hahaahahahaha

suh bank print statement mang ader masuk tp dema pun x tau sapa yg masuk kn.. so wat masa ni aku ni kira kaya la kejap tp kaya ngan wet org lain yg x tau sapa. rasanya kalau x der org claim mang jadi wet aku la kannnn! ....hahahahahahahahahahahahhhhh.


glitter-graphics.com www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute said...

imau kampung tu sapo akak..masuk akaun kita leh bg balik ka..kalu adik harus la..huahua

pussy-meOw said...

imau akak la. balik kampung sambut raya. tu la muleh men blog nie ahaks. wet kalau salah masuk mang kene kasi balik dik p tu pun kalau ader org report n mintak. sbb bila yer tau dah salah masuk acc, yer kene wat report polis luk baru leh mintk kat kita. kalau kata mang wet kita kene kasi bukti sapa yg masuk kan kalau x mo gak duk dalam la ...

Related Posts with Thumbnails