ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, February 16, 2009

bOyan - meh adik tolak jap!

hahaha ari ni salah satu post adik aku tu katun men buai. aku sebagai kakak dengan penuh rasa tanggungjawab nyer harus wat adik aku tu jiwa kacau! mua mua muahahahahahahahaah ... bab tu la teringat pic aku men buai ni terus aku nak post sini. saja jer. dah nama pun nak kasi yer jiwa kacau. ahaks ... ge pun mr. Leha kalau tk busy mang bawak aku pi main bOyan ni ...

ahaks .. jgn marah yer ...



www.tips-fb.com

6 comments:

azita said...

tak aci arr..tak leh jadi incik wan blik jom men buai kat kola

tuchin said...

akakakakakakakakaka ... meh la adik tolak buai akak.. kasi ayun laju kit!

azita said...

tak mo akak suwuh abg ipo.adik srh nanana tolak..hehehe

tuchin said...

meh laa ... ahaks

Zai Zamree said...

erkkk..mcm tau je kt mn ni..

tuchin said...

kat mana tu yang? hehe

Related Posts with Thumbnails