ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Thursday, February 26, 2009

titah lagikk ...


glitter-graphics.com

adess .. penatnyerr ...

dari pagi tadik sampai la aku ngok list titah aku bukan makin sikit makin banyak plak...

tkder can aku nak mem"poya's" kan dirik kat sini arinik.

tapi tadik ader la dak sengal mana entah tanya " Oiit..sejak bila ko tau wat kija ni weei?"

hehe aku sengeh kan jer la malas nk layan kang x pasal betekak.

ge pun adoi la .. mcm la tk kenal aku, hahahahaha kalau kenal mang la tau jwp nyer x kenal tu erk ... saya mang rajin org nyer .. (abis la dak cekodoh sah2 gelak kat aku kang)

benonyer .. kalau kata bz tu maknanya aku x der kat meja aku jerk.. ahaks. kija nyer kuo opis ge bank tu balik ge bank ni lak tu kang2 dah balik opis ge bank lain lak.... adoiii.. awat la x reti guna 1 bank jer? huhu cina kambing betui la dema nie. aja jer nak susah kan aku.

tadi plak ader customer call mintak ink. Ni satu ge.. dah tau abis lenkali dah tinggal 1 set jerk mintak la pat2 kat aku ni dah kering kontang baru call mintak tu nak cepat jerkkk.

arghhh!!!! x der makna! kang2 kalau kerajinan aku mai aku wat kan tuk korang yerk, dak pun suk aku wat trus anto guna post x laju tu. ge pun kome kan kija sabtu .. kuang3 ... kang x der kija plak nk wat..

ujan plak .. huhu makin la aku kurang rajin nak wat tija uhuk ...
www.tips-fb.com

3 comments:

acik_cute said...

gelak sat..hahahah.wajin akak den

pussy-meOw said...

waa .. gelak la lelama jgn la sat jerk. huhu

pussy-meOw said...

waa .. gelak la lelama jgn la sat jerk. huhu

Related Posts with Thumbnails