ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Friday, February 20, 2009

di suatu jumaat yg membusankan - tOngah ari

dak_gilO: wsalamm, maaf x boleh nk reply tadi ada kawan kat sebelah
kabing: it's ok x kisah
dak_gilO: emmm fahamm
kabing: faham? yer saya paham
dak_gilO: like i care
kabing: kenapa? o wk tk nk kwan yer .. ok sorry ganggu
dak_gilO: x der apa2 x kata pun x nk kawan x ggu pun
dak_gilO: terkezut jer
kabing: habis tu? kenapa? tk boleh ker ym dah?
dak_gilO: kenapa apa?? ish x kata pun x boleh nk ym
dak_gilO: ingatkan awk tu yg dhx sudi lagi
kabing: la knp kt mcm tu
dak_gilO: ye larr...awak cam dh x sudi lagi..sedih gak
kabing: bila la kata x sudi nye?
dak_gilO: x perlu kata tapi tindak tanduk awak dapat rasakan camtu..
kabing: erm .. susah ckp ngan org pandai nie
kabing: sukati la nnt ckp kang gaduh jer yg wk tau
dak_gilO: luahan hati kita tu.. emmmm pandai larr awk nie
kabing: betul la luahan ati apa? bila pula sya luah kata x nk kwn awak?
dak_gilO: kekdng x perlu luah dr segi layanan yg acuh x acuh tu ....
kabing: o ..
dak_gilO: paham2 sendiri lar
kabing: dan kekdg jgn terlalu suka buruk sangka kat org
kabing: mungkin tgh bwat kerja ker aper ker ...mana kita tau bkn nmpk depan mata nama pun ym masa kija
dak_gilO: emmmm penerangan tu pentingg kan??supaya x der syak wasangka..
kabing: lenkali tany jgn men tuduh jer melulu
dak_gilO: x der tuduhan pun...
kabing: malu tanya sesat jalan, padan muka x jumpa jln balik .. a'ah x der tuduhan tapi wat statement jer
dak_gilO: wakakaka sign board kan byk x sesat dh larr nie
kabing: banyak pun top mata jalan terus jer apa guna
dak_gilO: tOp mata camnO nk jalan lak??adesssss
kabing: awak ingt org jln dlm tido tu bukak mata ker?
dak_gilO: tu len cita dia x sedar.. roh bawa dia jalan
kabing: kalau dia sedar x la jln dlm tido...adess
dak_gilO: that y saya gtau tadi roh yg bawa dia..ahakk
kabing: roh tu kita boley nmpk ker?
dak_gilO: x ....x leh nampak
kabing: hbs tu?
dak_gilO: dh habis ker??
kabing: entah tanya awk
dak_gilO: awakkkkkkkk
kabing: yuep
dak_gilO: awak sihat??dh makan ker?
kabing: tk sihat tk kejaa
dak_gilO: jawap tu elok2 larr... ada gak org x sihat dtg kerja kan?
kabing: yer, sapa suh yer x sihat dtg kija?
dak_gilO: dia malas kOt dOk umah..rajinlah katakan
kabing: tu bkn malas, tu bagak rajin , dah tau tak sihat baik duk rumah rest, tk la kerja pun terganggu
dak_gilO: x juga
kabing: apa yg tk?
dak_gilO: awk kata bagak rajin x semua camtu..rajin bkn boleh bagak2
kabing: a'ah mcm awak kn rajin dtg kija tp wat kijanya? ermm sendiri mau ingat la yerr
dak_gilO: sama larr kita...kan??
kabing: aper yg sama?
dak_gilO: apa yg awak kata kat saya larr
ka
bing: bila pulak sama? lain kali tanya dulu baru kata sama

adoi .. aper la malang nasib aku leh ge ngok dak_gilO tu sembang ngan kabing. muahahahaha kan kene batang idung sendiri balik!!




www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute said...

hik2 padan muka dak tu.

pussy-meOw said...

akakakan.. cian kabeng tu kn. nasib pndai mjwp

Related Posts with Thumbnails