ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Friday, February 27, 2009

aku!

ermm rasa nya dah tiba masa kot nak pakai my original name.



haha mesti ada yg tertanya napa la gatai ngat pi tukaq2 nama nie



ak-cely, wat blog ni saja sesuka jer "atas hasutan seseoramh" ahaks



tapi masa wat blog nie ingat nak low profile, kira duk senyap2 kai nama org x tau la ahaks ..



tapi la ni dah jadi cita lain plak, suma gara2 dah der kengkawan yang sama gila duk edi blog nie x banyak pun sehari sekali.



hehe...



alang2 orang da tau so tak payah la duk lam gelap lagi....



ahaks ...



tadaaa ........



kalau ngok bebetui ni la nama yg selalu digunakan di kebanyakn chat room, fs and rc.

dan dah mang terbiasa kengkawan lam ym pun yg kenal nama ni gak



so sapa yg mang kenai aku just nama tu .. just leave me a comment yer ...



thansk ... www.tips-fb.com

2 comments:

zai said...

alahai..ngatkn nk guna original name lam ic tu...alih2 name dl yg tu ke...hahahaha

tuchin said...

hahah tu tuk urusan rasmi kija muleh a cik zai ..

Related Posts with Thumbnails