ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Wednesday, February 11, 2009

pussy-meOw

minggu raya ciner - dah lopeh dah

arini nak cita kat korang mana la datang nye nama pussy-meOw tu. aritu masa raya cina mak haku ngan abg haku kat ipoh mai kl nak sambut rayer cine ngan jenjalan kat kl bab masa ni jalan mang x jem pun. dema mai ari ahad balik selasa. puhh... punya la banyak pat jalan. leh kata celik mata jer trus siap jalan. balik pagi buta. hahahaha nasib la angkut mak sekali so yer x leh a bising balik lambat kui3.....

destinasi terakhir kami is jenjalan kat ikea. ate dah nama pun masuk ikea mana sah kalau x beli paper... masa kat bahagian kanak2 tu mr. Leha (ahaks .. yer sebuk nak hekut gak siap hentak kaki wa sakap lu ... wakakaka) nampak der 1 soft toy tu santik gak pi rege dia ... mak latok .. adoi ... p yer kata dalam koleksi menatang zoo haku x der menatang nie. ge pun leh buh kat lam car nanti. suh yer jaga car. haku ni dah orang sua haku aper gik ... lalalalala janji yer belikan! muahahahahahah.

tadaaaaaaaaaa ...




nie la ruper menatang tu belang mcm rimau p muker kucin.. bila ngok balik haku sakap kat mr. Leha ruper nyer mcm pussy lam citer Sherk kn ... so haku pun panggil yer pussy Mr. Leha panggil meOw. hehe tu la yang jadi pussy-meOw.


kete lum pat ge so skang yer duk umah dulu teman mr. Leha siang n teman haku malam .. lalalala ...


ader la dak yang jeles kang tu ... muahahaha ...
www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute said...

sakap abg ipo adik nak gak..uwaaa

pussy-meOw said...

wakakakaka dah kata dah mesti der yang dOng-key

Related Posts with Thumbnails