ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Friday, February 6, 2009

me blog!

10 Safar 1430hijrah ..

tengah dalam kekalutan kebizian (mang bz betui kali ni x bebuat.. ahaks) tetiba ader org nanis lam ym plak .. adess dak nie amuk bab x kasi tau haku der blog. Akakaka ... adess ingat awat entah nanis tadik .. mang x kasi tau sapa pun ader blog tu la guna email add lain .. sorang jer yg tau haku der blog. bkan aper 1 bab tk selalu ader masa nak jadi ular masuk blog nie sejak dua menjakkene duk jadi orang jer. 2 ingat kn nk low plofiler. ekekekekek ....

tu wat2 la tanya mcm blur tanya "eh bkan dah kasi tau ker? abis tau mana?" erm ... hagak dah tau dari dak sorg punya blog tu bab dia mang tulis nama terang2 .. jenuh mujuk kasi tau cenggini-cenggitu .. end-up smlm dari tOngah ari sampai nak balik sebuk duk ke-maih kini blog haku .. Dah ngok blog yer yg kata baru wat santik ngat kan dah kene tolong ajo dak yang kurang celik it ni ... n sbab dak sorang tu gak ler korang ngok la pic aku yg mang x baper nak santik p somey ...ahaks. maka dengan itu ilang terus ke-low profile-lian nyer ...

pada dak tu sebagai tanda sorry x mo kasi tau der blog n bab tolong mengedit-edit blog haku nie malam kang haku banjer kepci kay (tapi haku kene makan onbehap sebab dak tu jauh ... mua mua muahahahahahahaha - pepandai korang la nak gaya gelak ja-at.. ahaks)

okey cencaluk duluk ... nak ge jadi kekura jap ..

salaam......... www.tips-fb.com

1 comment:

acik said...

uik..macam konal ja sakap sapa tu.lalalala

Related Posts with Thumbnails