ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Tuesday, February 10, 2009

nak tensen gak!!!

aku pun nak tensen gak la! awat? yer la dak sorang tu punya blog dah baper minggu aku tak pat bukak. entah naper la tak muleh... url ngan prossesing mang kata done. tapi page dia blank jer.

ari nie aku try guna firefox. .. bila klik url dia masuk la site yg ader warning2 tu bab dia buh page dia contain 18sx. pun jenuh klik i understand tu sampai la x masuk2 gak ..

ish ish ... tensen ni... dah ler ym pun skang combong.. suh pepe masuk blog dia. masuk blog pun x muleh nak wat mcm mana weii?

arghhh .... tak paham! www.tips-fb.com

1 comment:

acik_cute said...

akak..url silap kot..tapi tepi tu ada kan.saipa ek

Related Posts with Thumbnails