ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Monday, February 16, 2009

shout-box kat ym

shout-Box (sb) kat ym tu biasa la kan, tuk kasi tau kat kengkawan online korang ader ker tak der ker ... korang eppy ker.. dak ker ...kan .. kan ..

yang jadi kelako nyer is kat kitorang adik badik nie kalau dpt idea nyakat sorg mula abis suma pun tebabas nyakat sama.

mcm arini dak jeybee tu masuk ym jer duk la sebuk nulis kata jatuh centak lagi ... 1 hari ok baca 2 ari ok lagik .. nie dah lebih 2-3 minggu wasernyer duk nulis jatuh centak jerk tak sesudah. tu haku la mula (gelak ja-at! akakakaka) ngata dia kat shout-out kata lama tui dak tu jatuh centak! ades.....

hahahaha mcm aku kata tadik sorg mula ader la yg nOmpang sakat sama. kui3... memula dak jeybee tu pasan aku jer nyata dia kendian bila adik pun ngata dia terus nanis kat ym. wohoo terus dia menjawap o kat sb tu.. ekekekekek ......kalau org len nenok mau geleng pala gak la ngok kami nie. yer la tk nyembang sekali pun kat sb tu pun jadik nak nyakat. tu pun sib baik akak sulung x der ge prod jer kija nyer la ni ... adess ... kalau ader haku waser ader yg kene boomb kot.. akakakakakakak ....

tapi kekdang takut gak la kome terasa ker majuk ker mender ker... so akak mintak maap yer bukan nak menyakiti ati sesapa saja usik tuk tambah perisa jer. hehe ampun ...kat akak sulung sekali la ampun .. ahaks

alahai adik2 akku nasib badan la dapat akak2 mcm kami nie ... erkk ... mcm aku nie la, akak sorg tu akak pun x tau. hehe ..

www.tips-fb.com

2 comments:

Related Posts with Thumbnails