ingatlah tanggungjawab kita ...

Follow me ... stay updated.

Friday, February 20, 2009

musan la plak !!!

adess musan la plak ... huhu

arini kat ym tinggal aku ngan adik jerk. adoi .. dak cekodok lain si puteh ngan kasih cutik plak arini. abis la mati kutu aku ngan adik x tau nk sakat sapa. dah ler adik tu pun sat2 ilang ge dating uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........... musan nyerr ...........nak sakat dak kat jeybee tu pun masalah gak, ader cam x der cam ader .. uhuk ..

dah ler pepagi imau aku dah suh cawik mender entah. kene la jadi org sat. bila nk jadi ulat balik trus suma mender blur .. adesss. gelak adik aku tu sat kat aku .. muahahaha

dah la tu smlm masa duk edit gambo kat blog photo tu aku msg la kat adik sorg gik tu, mintak gambo dia.. baru la tadik yer balas msg kata "sorry akak, smlm adik tido awal, nk gambo wat mender? "... huhu tau la smlm malam jumaat dan2 tu tidoq awai dak nie, tk kasi chance betui .. wakakakaakak

aku pala dah blur jwp senang jer "akak nk wat sup gambo adik tu balik kang"

hehe tu la kalau dh blur tu jwpn pun lebey kureng gak la muahahahaha ...

mana la mangsa nak kene ngan aku nie ..

ABANG OO ... ABANG. COPEK LA MASUK YM WEIII!!!!!!!!ahask.. antara yang muleh dijasikan mangsa. muahahaha



www.tips-fb.com

2 comments:

acik_cute said...

muahaha..malam jemaat..abg mna tu ek.lalalala

pussy-meOw said...

dah jumaat, sorg abg kita tu jer yg tk penah x peyed! muahahaha

Related Posts with Thumbnails